Na mijn werk bij Achmea was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kwam aan de slag bij &Samhoud, een vernieuwend organisatieadviesbureau dat voorloper is op het gebied van visie gedreven werken. Het bedrijf opereert wereldwijd en heeft onder andere gewerkt in Zürich, Köln, Utrecht, Kuala Lumpur en Singapore.

Binnen deze organisatie coachte ik MT’s tijdens transities, visietrajecten en strategieontwikkelingen. Bovendien begeleidde ik deze visie sessies voor directies en MT’s. Naast het begeleiden en coachen vertaalde ik ook visies naar meerjarenplannen en strategische planningen. Bovendien was ik ook lid van de interne werkgroep methodieken.

Naast mijn betaalde werk bij &Samhoud heb ik ook vrijwillig geholpen bij het omtoveren van een wijkcentrum in Soweto naar een Hostel ten tijde van het WK Voetbal in Zuid Afrika. Het geld wat het hostel verdiende kwam ten goede aan de wijk.