Met mijn ervaring als leidinggevende in diverse sectoren zet ik een heldere koers uit, die bijdraagt aan het behalen van de doelstellingen van de organisatie. Door goed te organiseren, te disciplineren en met plezier zorg ik voor duidelijkheid. Ik borg de processen en structuren, en vertaal wensen van medewerkers en  klanten. Dit met als doel input te leveren voor de aanscherping van de dagelijkse werkzaamheden, processen, visie en strategie.

Naast het realiseren van de afgesproken doelen zorg ik voor een blijvende positieve verandering in structuren, processen en bij de medewerkers. Dit zorgt ervoor dat de prestaties van teams verbeteren doordat medewerkers werk als zinvol en leuk ervaren. Bovendien leveren processen snellere en betere output op. Dit resulteert in hogere medewerker- en klanttevredenheid en vertaalt zich altijd naar betere financiële resultaten.

Ik ben ervan overtuigd dat goede communicatie de eerste stap is. Om deze reden start ik door samen met de opdrachtgever tot een heldere doelformulering te komen. Na de doelformulering wordt de aanpak en tijdlijn samen vastgesteld. Ik werk daarna richting afgesproken doelen, waarbij ik goed de balans tussen snelheid en kwaliteit bewaak.  Onderweg zorg ik ervoor dat mijn opdrachtgever zich altijd goed geïnformeerd voelt over de voortgang binnen mijn verantwoordelijksheidgebied. Ik laat altijd ruimte voor noodzakelijke bijstellingen op basis van nieuwe inzichten. De antwoorden op de waarom-, hoe- en wat-vragen moeten duidelijk zijn voor alle betrokkenen om samen koersvast te kunnen blijven. Daarbij is de focus op het behalen van het afgesproken resultaat en de weg daarnaartoe met de medewerkers.

Mijn bijdrage strekt verder dan alleen het organisatieonderdeel waar ik direct verantwoordelijk voor ben. Ik help teamgenoten om een dergelijke impact in de breedte met elkaar te realiseren binnen de gehele organisatie. Kort samengevat verbind ik medewerkers met de organisatie en hun eigen doelstellingen en zorg ervoor dat mensen zich ontwikkelen in hun vakgebied, zowel als professional als individu.